apk_keuring

Onderhoud Opel

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Opel

Voordelen van ServiceRight

Opel onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Opel

Bekijk de kosten voor uw Opel onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Opel onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Opel onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Opel?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Opel grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Opel zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Opel te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Opel goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Opel blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Opel bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Opel blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Opel krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Opel onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Opel wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Opel


Adam Opel AG, oftewel Opel, een Duits autofabrikant die door Adam Opel in 1862 werd opgericht. In 1899 werd de eerste auto van het Opel geproduceerd. Opel behoort tot de General Motors-groep sinds de omzetting in een Aktiengesellschaft in 1929.Onderhoud voor opel:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Opel modellen uitvoeren waaronder:


Wat Opel rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


e dator uit Amsterdam (Opel rijder)03-05-2018
heel goed, ik heb de zorg voor de klanten gezien en gevoeld,
hartstige bedankt
Jan van der Sande uit Boxtel (Opel rijder)01-05-2018
Snel vakkundig geholpen
Fokker uit Hilversum (Opel rijder)13-04-2018
Zeer vakkundig & zeer vriendelijke behandeling!
van Wezel uit Vlaardingen (Opel rijder)13-04-2018
Snelle service en naar tevredenheid uitgevoerd,
H J van der Ploeg uit Nieuw-Beijerland (Opel rijder)10-04-2018
Perfecte service, alles prima en conform afspraak uitgevoerd.

9.5      Gemiddeld uit 4251 beoordelingen

Hans - Renault (Rotterdam)
Echt service even olie laten. Verversen

blaasse - Fiat (Dinteloord)
compressor niet 100% van wat paste ,verkeerde type geleverd ...

Eveline Humme - Peugeot (Heerlen)
U gaf aan onderhoud zal plaatsvinden op 23 november 14 uur v...

G.J. Kreuning - Chevrolet (Hilversum)
Prima garage gehaald en gebracht. En de prijs voor de rep ...

Mozafar - Seat (Piershil)
Als ik dit eerder had geweten had ik ook niet twee keer een ...
Bekijk alle 4251 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt