apk_keuring

Onderhoud Opel

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Opel

Voordelen van ServiceRight

Opel onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Opel

Bekijk de kosten voor uw Opel onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Opel onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Opel onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Opel?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Opel grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Opel zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Opel te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Opel goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Opel blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Opel bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Opel blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Opel krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Opel onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Opel wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Opel


Adam Opel AG, oftewel Opel, een Duits autofabrikant die door Adam Opel in 1862 werd opgericht. In 1899 werd de eerste auto van het Opel geproduceerd. Opel behoort tot de General Motors-groep sinds de omzetting in een Aktiengesellschaft in 1929.Onderhoud voor opel:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Opel modellen uitvoeren waaronder:


Wat Opel rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Gerards uit Maastricht (Opel rijder)25-02-2018
Ik ben uiterst tevreden over de gedane diensten! Het interieur ziet er als nieuw uit. Was vergeten om ook de buitenkant te laten doen en wat blijkt...de auto was netjes gewassen (als extra service). Ik heb de zeer vriendelijke medewerker die de auto terugbracht een flinke fooi gegeven (hij wilde dit absoluut niet!) maar is wel verdiend.
Kortom: mijn pwr is zeer positief!
Chand uit Breda (Opel rijder)07-02-2018
was goed service
L. Schuurman uit Bolsward (Opel rijder)30-01-2018
Na het invullen van het formulier snel een bevestiging ontvangen. Bij de garage zelf wel eerst een half uur moeten wachten (wel met een kop koffie) maar moesten enkel de sleutel afgeven dus dit zou naar mijn inziens niet nodig zijn geweest. Garage erg nauwkeurig alles bekeken en ik was verrast hoe uitgebreid de aankoopkeuring was. Heeft me uiteindelijk veel opgebracht i.v.m. de aankoop van een nieuwe auto.
de Rijke uit Hoek (Opel rijder)17-01-2018
Goede afspraken gemaakt en nagekomen. Auto netjes opgehaald en teruggebracht op de afgesproken tijdvakken. Het eindresultaat was super!
Van Eck uit Rijen (Opel rijder)15-01-2018
service was prima, auto op tijd opgehaald en netjes gereinigd en op tijd weer teruggeleverd. zeer tevreden

9.5      Gemiddeld uit 3764 beoordelingen

P. van Kampen - Bmw (Noordwijk)
Conform afspraak. Prima.

R. de Haas - Fiat (Stadskanaal)
prima afspraken en de werkzaamheden zijn perfect volgens afs...

D. van Loo - Toyota (Almere)
redelijk

J.M. Kemper - Volvo (Diemen)
Goed gevoel, uitstekend geholpen.

I. Samoedjh - Mercedes Benz (Maarssen)
goed.. geen commentaar verder..
Bekijk alle 3764 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt