Onderhoud Opel vectra in Den Dungen

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van een onderhoud voor uw Opel vectra in Den Dungen

Voordelen van ServiceRight

Onderhoud Opel vectra in Den Dungen

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Opel vectra in Den Dungen

onderhoud_model_plaats

ServiceRight, gespecialiseerd in Opel onderhoud in Den Dungen.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Opel vectra onderhoud in Den Dungen en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Opel vectra in Den Dungen.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Opel vectra in Den Dungen uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Opel koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Opel vectra onderhoud in Den Dungen.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Opel vectra onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Opel vectra onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages in Den Dungen blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Opel vectra onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Opel vectra onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Opel vectra onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Opel vectra wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Opel vectra onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Opel onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Opel vectra op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Opel vectra onderhoud uw Opel vectra netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Opel vectra
Vectra is een model van het merk Opel. Adam Opel AG, oftewel Opel, een Duits autofabrikant die door Adam Opel in 1862 werd opgericht. In 1899 werd de eerste auto van het Opel geproduceerd. Opel behoort tot de General Motors-groep sinds de omzetting in een Aktiengesellschaft in 1929.


Over Den Dungen
Den-dungen is een plaats gelegen in Noord Brabant. Noord-Brabant ook wel verkort tot Brabant, is een provincie in het zuiden van Nederland. De hoofdstad van Noord-Brabant is `s-Hertogenbosch. Noord-Brabant is momenteel verdeeld in 67 gemeenten.

Wat Opel rijders zeggen over ServiceRight:

Eduardo Alexandre da Hora Braz Loureiro uit Vlaardingen (Opel rijder)07-04-2016
Good Service and very friendly
Jeroen Kalf uit Soesterberg (Opel rijder)23-03-2016
Goed advies, snel geholpen.
Groenendijk uit Dronten (Opel rijder)23-03-2016
Ik ben zeer tevreden over de gang van zake en ook over het aangewezen bedrijf. Volgende beurt ga ik het zeker weer via serviceright laten uitvoeren.

Mvg, J Groenendijk.
Oosten uit Julianadorp (Opel rijder)17-03-2016
Goede service, reparaties prima uitgevoerd tegen een redelijke prijs.
van den berk uit Druten (Opel rijder)14-03-2016
Zeer goed geholpen...zeker een aanrader voor de volgende keer

9.4      uit 1816 beoordelingen

piet - Volkswagen (Groningen)
Super geregeld top

HP Zuyderduyn - Audi (Amsterdam)
Snelle response na aanvraag, keurig telefonisch overleg en t...

T. Daquino - Peugeot (Amsterdam)
Medewerkers vriendelijk, snel, professioneel. Ik had de repa...

R.W. van de Vuurst - Renault (Bunschoten-Spakenburg)
Snel en correct met een goede service.

Aniol - Jeep (Vaals)
Alles was prachtig
Bekijk alle 1816 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt