Onderhoud Opel vectra in Den Dungen

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van een onderhoud voor uw Opel vectra in Den Dungen

Voordelen van ServiceRight

Onderhoud Opel vectra in Den Dungen

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Opel vectra in Den Dungen

onderhoud_model_plaats

ServiceRight, gespecialiseerd in Opel onderhoud in Den Dungen.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Opel vectra onderhoud in Den Dungen en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Opel vectra in Den Dungen.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Opel vectra in Den Dungen uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Opel koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Opel vectra onderhoud in Den Dungen.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Opel vectra onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Opel vectra onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages in Den Dungen blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Opel vectra onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Opel vectra onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Opel vectra onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Opel vectra wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Opel vectra onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Opel onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Opel vectra op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Opel vectra onderhoud uw Opel vectra netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Opel vectra
Vectra is een model van het merk Opel. Adam Opel AG, oftewel Opel, een Duits autofabrikant die door Adam Opel in 1862 werd opgericht. In 1899 werd de eerste auto van het Opel geproduceerd. Opel behoort tot de General Motors-groep sinds de omzetting in een Aktiengesellschaft in 1929.


Over Den Dungen
Den-dungen is een plaats gelegen in Noord Brabant. Noord-Brabant ook wel verkort tot Brabant, is een provincie in het zuiden van Nederland. De hoofdstad van Noord-Brabant is `s-Hertogenbosch. Noord-Brabant is momenteel verdeeld in 67 gemeenten.

Wat Opel rijders zeggen over ServiceRight:

Buitenhek uit Dordrecht (Opel rijder)06-07-2016
Goede service snel, en een zeer goed resultaat .
a jagtman uit Haarlem (Opel rijder)30-06-2016
ik ben uitter mate tevreden over service richt omdat het zeer duidelijk snel en aantrekkelijke prijzen en garage Wals Haarlem ze hebben zelfs meer gedaan dan afgesproken en ze hebben ook nog een nacontrole op het remsysteem.
Veugelers uit Weert (Opel rijder)24-06-2016
Geweldige service! Zeer tevreden over de geleverde service, zowel van service right als van de garage die de auto heeft gekeurd. Het online een afspraak maken en dan wachten welke garage het wordt, daar was ik vooraf een beetje huiverig voor, is uitstekend bevallen. Was een zeer vakkundig en betrouwbare garage! Volgend jaar laat ik mijn auto weer via deze weg keuren?
Gerrit Pover uit Goirle (Opel rijder)23-06-2016
Auto volgens afspraak op tijd opgehaald. Heel netjes schoongemaakt. Op tijd weer voor de deur afgeleverd zonder bijkomende kosten. Vriendelijk personeel.
Rudolf Kelie uit Rotterdam (Opel rijder)01-06-2016
Snel,duidelijk en effectief

9.4      uit 1943 beoordelingen

J. Bronder - Audi (Naarden)
Prima service. Afspraken worden nagekomen. Auto werd op afge...

JBM de Boo - Hymer (Zuid-scharwoude)
Alles goed gegaan, personeel vriendelijk en professioneel, k...

R.Eissing - Toyota (Wijchen)
Geweldige service. Snel goed voordelig. Erg tevreden.

H.Lelieveld - Dacia (Amsterdam)
Service was goed en de afspraken en offertes zijn goed weerg...

Broek, van den F - Volkswagen (Oss)
Prima service
Bekijk alle 1943 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt