Onderhoud Opel vectra in Den Dungen

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van een onderhoud voor uw Opel vectra in Den Dungen

Voordelen van ServiceRight

Onderhoud Opel vectra in Den Dungen

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Opel vectra in Den Dungen

onderhoud_model_plaats

ServiceRight, gespecialiseerd in Opel onderhoud in Den Dungen.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Opel vectra onderhoud in Den Dungen en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Opel vectra in Den Dungen.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Opel vectra in Den Dungen uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Opel koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Opel vectra onderhoud in Den Dungen.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Opel vectra onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Opel vectra onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages in Den Dungen blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Opel vectra onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Opel vectra onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Opel vectra onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Opel vectra wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Opel vectra onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Opel onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Opel vectra op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Opel vectra onderhoud uw Opel vectra netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Opel vectra
Vectra is een model van het merk Opel. Adam Opel AG, oftewel Opel, een Duits autofabrikant die door Adam Opel in 1862 werd opgericht. In 1899 werd de eerste auto van het Opel geproduceerd. Opel behoort tot de General Motors-groep sinds de omzetting in een Aktiengesellschaft in 1929.


Over Den Dungen
Den-dungen is een plaats gelegen in Noord Brabant. Noord-Brabant ook wel verkort tot Brabant, is een provincie in het zuiden van Nederland. De hoofdstad van Noord-Brabant is `s-Hertogenbosch. Noord-Brabant is momenteel verdeeld in 67 gemeenten.

Wat Opel rijders zeggen over ServiceRight:

Wouters uit Beek (Opel rijder)06-10-2016
Prima geregeld, snelle en heldere communicatie. Betrouwbare selectie van garagebedrijven.
Borgsteede uit Purmerend (Opel rijder)01-10-2016
Alles vlot en goed uitgevoerd
A.. Dorussen uit Beuningen Gld (Opel rijder)28-09-2016
Netjes geholpen, doorgestuurd naar een fijne garage, waar we goed geholpen zijn
Jan Pruntel uit Farmsum (Opel rijder)26-09-2016
servive en het regelen was ok.
Auto gehaald en gebracht ok
afrekening na simpel telefoontje van Dallinga
niet zo duiderlijk allemaal
Werking ok
A. van de Lisdonk uit Rijen (Opel rijder)24-09-2016
Ik moet eerlijk zeggen, dat ik in het begin een beetje sceptisch was over dit hele concept. Een paar dingen maakten dat ik het misschien niet 100% vertrouwde. Maar ik dacht, als ik mijn auto weg breng voor reparatie ben ik er toch zelf bij, en ik kan m altijd weer mee terug nemen. Ik heb vooraf de betreffende garage nog gebeld (Peter Bakker in Breda), en meteen voelde ik me er een stuk prettiger bij. Ik werd erg vriendelijk én professioneel te woord gestaan (wat tegenwoordig ook niet meer de normaalste zaak van de wereld schijnt te zijn). Ik maakte met de garage de afspraak dat ze eerst zouden kijken naar de onderdelen voordat ze meteen zouden beginnen met repareren. Dit omdat mijn auto een lijst had met APK punten die afgekeurd waren. Een uur nadat ik mijn auto had afgegeven werd ik al teruggebeld door de garage, dat de schade redelijk meeviel en dat hij hem de volgende dag klaar kon hebben als ik daarmee akkoord ging. Ik kreeg netjes een prijsindicatie van alle kosten en ben daarna nog twee keer gebeld met betrekking tot onderdelen van mijn auto. De volgende dag om 14:00 uur kon ik mijn auto (APK goedgekeurd en wel) ophalen en hebben ze ook mijn motorolie nog bijgevuld. Daarnaast verraste het me positief, dat ik uiteindelijk €300 euro goedkoper uit was bij deze garage, dan wanneer ik naar de dealer was gegaan bij mij in het dorp. Geweldige garage en service. Ik ga hier de volgende keer zeker weer naartoe als er iets met mijn auto zou zijn. Peter Bakker garage in Breda: topper!!

9.4      uit 2112 beoordelingen

E. Bakvis - Fiat (Amsterdam)
perfecte service en scheelt veel geld

MM de gunst - Volvo (Woudenberg)
Gebeld, afspraak gemaakt, prijsopgaaf gekregen, mails gekreg...

Hansen - Renault (Haarlem)
Geweldig

VP Varenhorst - Hyundai (Benthuizen)
deze service is echt een aanrader je wordt goed geholpen afs...

de Roo - Mazda (Someren)
Tevreden
Bekijk alle 2112 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt