apk_keuring

Onderhoud Peugeot

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Peugeot

Voordelen van ServiceRight

Peugeot onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Peugeot

Bekijk de kosten voor uw Peugeot onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Peugeot onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Peugeot onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Peugeot?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Peugeot grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Peugeot zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Peugeot te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Peugeot goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Peugeot blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Peugeot bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Peugeot blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Peugeot krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Peugeot onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Peugeot wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Peugeot


Peugeot is de Franse automerk van PSA Peugeot Citroën en de naam van de holding.
Peugeot is vernoemd naar de familie Peugeot die het industriële imperium is begonnen uit de streek van Montbeliard.Onderhoud voor peugeot:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Peugeot modellen uitvoeren waaronder:


Wat Peugeot rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


mandos uit Boxtel (Peugeot rijder)08-03-2018
alles conform afspraak, goede behandeling, net resultaat.
janssen uit Almere (Peugeot rijder)05-03-2018
Fijn dat de auto thuis is opgehaald en terug is gebracht
Orlando Duin uit Alkmaar (Peugeot rijder)15-02-2018
Alles duidelijk en correct
Lise Ras uit Helmond (Peugeot rijder)08-02-2018
Top! Super snel geholpen en alles duidelijk uigelegd! Heel fijn om zekerheid te hebben over een aankoop occasion door een aankoopkeuring.
Jelle uit Leeuwarden (Peugeot rijder)29-01-2018
Vriendelijk en correct geholpen

9.5      Gemiddeld uit 3764 beoordelingen

gpf van den boorn - Volvo (Oegstgeest)
Goed.

Edward Verspaandonk - Alfa Romeo (Maarssen)
Goed geholpen en duidelijk, eigenlijk niets op aan te merken...

H.Landheer - Toyota (Berlicum)
Auto helemaal van binnen en buiten laten poetsen. Een grote ...

G. Charite
Prettige beleving

Beckers - Toyota (Spaubeek)
Fijn en snel geregeld
Bekijk alle 3764 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt