apk_keuring

Onderhoud Porsche

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Porsche

Voordelen van ServiceRight

Porsche onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Porsche

Bekijk de kosten voor uw Porsche onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Porsche onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Porsche onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Porsche?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Porsche grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Porsche zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Porsche te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Porsche goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Porsche blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Porsche bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Porsche blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Porsche krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Porsche onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Porsche wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Porsche


Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een fabrikant van sportauto's uit Duitsland, Door Ferdinand Porsche opgericht in 1931 en de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is onder de rook van Stuttgart gevestigd in Zuffenhausen.Onderhoud voor porsche:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Porsche modellen uitvoeren waaronder:


Wat Porsche rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


G Kalogris uit Leiden (Porsche rijder)27-07-2016
snel en moeiteloos
H Smout uit Volendam (Porsche rijder)19-05-2016
Top service precies als op de website vermeld en geen verrassingen. Ik hen zeer tevreden. Je kan op mijn terugkomst rekenen.
J. de Test uit Oostburg (Porsche rijder)24-09-2015
De APK keuring werd bijzonder netjes uitgevoerd, gebruik stoelhoes en vloermatje, voorzichtig op de hefbrug gereden. Het bedrijf heeft goede monteurs en veel auto-computer apparatuur. Hier kom ik vaker terug!
Carlo timmermans uit Halsteren (Porsche rijder)28-08-2015
Snelle makkelijke service., goede vakkundige garage vriendelijk
MR James uit Rijnsburg (Porsche rijder)16-06-2015
Zeer goed ervaring voor de eerste keer.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Vaarties - Peugeot (Waalwijk)
Ben verrast door de fijne service!

R. Holwerda - Smart (Soesterberg)
Snelle service. Duidelijke terugkoppeling enn eerlijke prijs...

HD Kuiper - Smart (Meppel)
Alles prima geregeld! Zelfs de auto is nog even gewassen! To...

Martha - Ford (Rotterdam)
Prima service! Auto is weer helemaal als nieuw!

Kluin - Volvo (Groningen)
Buitengewoon goede service. duidelijke communicatie, informa...
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt