apk_keuring

Onderhoud Renault

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Renault

Voordelen van ServiceRight

Renault onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Renault

Bekijk de kosten voor uw Renault onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Renault onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Renault onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Renault via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Renault uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Renault koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Renault onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Renault onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Renault onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Renault onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Renault onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Renault onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Renault wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Renault onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Renault onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Renault op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Renault onderhoud uw Renault netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Renault
De Franse autofabrikant Renault S.A. produceerd zowel personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren als vliegtuigmotoren. Louis Renault, de oprichter van het concern en een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam Régie Nationale des Usines Renault. 'La Régie' is dan ook de bijnaam van het Franse merk Renault. Een andere bijnaam is 'La Losange', verwijzend naar het logo.Onderhoud voor renault:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Renault modellen uitvoeren waaronder:


Wat Renault rijders zeggen over ServiceRight:

Wim uit Lent (Renault rijder)20-09-2017
Goede service en hulp en een nieuwe klant aanbevolen
Marc Voorn uit Almere (Renault rijder)15-09-2017
Aanmelden via de site, contact over de afspraak, afhandelen van het onderhoud verliep allemaal uitermate goed. Ben erg tevreden over de geleverde service.
Femke Penning de Vries uit Waalwijk (Renault rijder)25-08-2017
Snel geregeld.
Robert uit Velsen-noord (Renault rijder)19-08-2017
Ziet er weer aanzienlijk beter uit maar het bedrijf was niet op de hoogte van afspraken met Service Right en waren sommige onderdelen gewoon "vergeten" te reinigen.
de Hoon uit Spijkenisse (Renault rijder)15-08-2017
Had verwacht dat het beter gepolijst zou kunnen worden. uiteraard was uitvoerder van goede wil en uiterst vriendelijk. ik zou nu alleen niet nogmaals de lampen laten polijsten maar kiezen voor andere lampen in de toekomst.


9.4      uit 3139 beoordelingen

Gorissen - Ford (Susteren)
Super snel en goed verlopen.

A.Philippo - Smart (Heerhugowaard)
Prettige garage en auto was keurig netjes! Zeer tevreden.

Bruinsma - Hyundai (Hilvarenbeek)
goed, prettig geholpen

Visser - Suzuki (Haren Gn)
auto halen/ brengen auto ruikt weer fris

EM van Driel - Skoda (poortugaal)
Zeer vriendelijk, en top service!!
Bekijk alle 3139 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt