apk_keuring

Onderhoud Renault

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Renault

Voordelen van ServiceRight

Renault onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Renault

Bekijk de kosten voor uw Renault onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Renault onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Renault onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Renault?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Renault grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Renault zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Renault te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Renault goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Renault blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Renault bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Renault blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Renault krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Renault onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Renault wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Renault


De Franse autofabrikant Renault S.A. produceerd zowel personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren als vliegtuigmotoren. Louis Renault, de oprichter van het concern en een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam Régie Nationale des Usines Renault. 'La Régie' is dan ook de bijnaam van het Franse merk Renault. Een andere bijnaam is 'La Losange', verwijzend naar het logo.Onderhoud voor renault:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Renault modellen uitvoeren waaronder:


Wat Renault rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Ad Dekker uit Heerhugowaard (Renault rijder)11-05-2018
Goede hulp
Rene Verhoef uit Maarssen (Renault rijder)07-05-2018
goede en duidelijke service
De garage was ook helemaal top
Mallie uit Vlissingen (Renault rijder)25-04-2018
Ik ben heel blij met deze service
Wouter Loonstra uit Enter (Renault rijder)23-04-2018
De service was goed. De uitkomsten van de aankoopkeuring werden duidelijk stap voor stap met ons besproken en duidelijk uitgelegd met welke prioriteit de gebreken moesten worden aangepakt.
Akkerman Merijan uit Gorinchem (Renault rijder)19-04-2018
Eenvoudig en werden goed op de hoogte gehouden van de afspraak die gemaakt was

9.5      Gemiddeld uit 4251 beoordelingen

J. van der Voet - Mercedes Benz (Velp gld)
Service is oke

otten - Mazda (Nieuwegein)
heel correct uiterst vriendelijk en keurig gedaan.

T. van Erd - Renault (Barneveld)
Wij vonden de service perfect ! Aardige medewerkers top!

ullrich - Volvo (Arnhem)
Goed geregeld!

Patrick Baas - Toyota (Druten)
Mijn auto was zelfs gewassen! Helemaal top!
Bekijk alle 4251 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt