apk_keuring

Onderhoud Rover

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Rover

Voordelen van ServiceRight

Rover onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Rover

Bekijk de kosten voor uw Rover onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Rover onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Rover onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Rover via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Rover uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Rover koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Rover onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Rover onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Rover onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Rover onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Rover onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Rover onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Rover wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Rover onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Rover onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Rover op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Rover onderhoud uw Rover netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Rover
Rover is een Brits auto-, fiets- en motorfietsmerk dat heeft bestaan van 1883 tot 2005.
Sinds 1883 bestond Rover als rijwielfabriek. Ope het begin onder de naam van de eigenaar : Starley-Sutton maar in de jaren negentig van de negentiende eeuw als Rover.Onderhoud voor rover:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Rover modellen uitvoeren waaronder:


Wat Rover rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


de Vaan uit 's-Hertogenbosch (Rover rijder)31-01-2018
Helaas was de offerte nogal onduidelijk. Nadat mijn auto was afgeleverd voor het vervangen van de koppeling werd ik gebeld dat zij het voor het bedrag in de offerte niet konden doen, dat de offerte een mechanisch druklager betrof en dat mijn auto een hydraulisch druklager benodigde. Of ik wilde bijbetalen. Tijdens de chat met ServiceRight had ik alles echter duidelijk afgesproken,. Gelukkig had ik van deze chat een screenprint gemaakt. Uiteindelijk heft de garge de reparative voor de prijs in de offerte uitgevoerd. Na de reparatie bleek de koppeling nog niet goed te zijn ontlucht. Een week na de reparative heft de garage de koppeling opnieuw ontlucht en nu lijkt alles weer te werken zoals het hoort. Uiteindelijk supertevreden dus. Reparatie uitgevoerd en voor de adfgesproken prijs.
J. B. van Luen uit Zutphen (Rover rijder)03-01-2018
Prima service
H. van der Sompele uit Oostburg (Rover rijder)31-08-2017
Heel professioneel. Er kwam wel een extra kost bij, maar het betrof een bijkomend element van de koppeling die best ook aangepakt werd.
ramdhanie uit Purmerend (Rover rijder)25-09-2015
super tevreden over jullie top service, en de garage Zijp in purmerend helemaal toppie!!!
bedankt,
groetjes,
Ramdhanie
W. Buitenweg uit Amsterdam (Rover rijder)25-07-2015
Zeer vriendelijke en correcte service bij garage contacten in Amsterdam - Noord.
Ook heel tevreden over jullie bemiddeling.

9.5      Gemiddeld uit 3430 beoordelingen

R. van Balen - Volkswagen (Oss)
Snel, vriendelijk en duidelijk

Nick verwaal - Audi (Delft)
Prima garage, fijn geholpen en vakkundig personeel.

Verhoeven - Audi (Waalwijk)
Goede service, snel geschakeld!

Rast - Opel (Breda)
Overzichtelijke site. Mijn opdracht werd binnen een half uur...

Gabor Holl - Volkswagen (Haarlem)
Alles ging snel en na plan.
Bekijk alle 3430 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt