apk_keuring

Onderhoud Rover

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Rover

Voordelen van ServiceRight

Rover onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Rover

Bekijk de kosten voor uw Rover onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Rover onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Rover onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Rover?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Rover grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Rover zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Rover te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Rover goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Rover blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Rover bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Rover blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Rover krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Rover onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Rover wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Rover


Rover is een Brits auto-, fiets- en motorfietsmerk dat heeft bestaan van 1883 tot 2005.
Sinds 1883 bestond Rover als rijwielfabriek. Ope het begin onder de naam van de eigenaar : Starley-Sutton maar in de jaren negentig van de negentiende eeuw als Rover.Onderhoud voor rover:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Rover modellen uitvoeren waaronder:


Wat Rover rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


de Vaan uit 's-Hertogenbosch (Rover rijder)31-01-2018
Helaas was de offerte nogal onduidelijk. Nadat mijn auto was afgeleverd voor het vervangen van de koppeling werd ik gebeld dat zij het voor het bedrag in de offerte niet konden doen, dat de offerte een mechanisch druklager betrof en dat mijn auto een hydraulisch druklager benodigde. Of ik wilde bijbetalen. Tijdens de chat met ServiceRight had ik alles echter duidelijk afgesproken,. Gelukkig had ik van deze chat een screenprint gemaakt. Uiteindelijk heft de garge de reparative voor de prijs in de offerte uitgevoerd. Na de reparatie bleek de koppeling nog niet goed te zijn ontlucht. Een week na de reparative heft de garage de koppeling opnieuw ontlucht en nu lijkt alles weer te werken zoals het hoort. Uiteindelijk supertevreden dus. Reparatie uitgevoerd en voor de adfgesproken prijs.
J. B. van Luen uit Zutphen (Rover rijder)03-01-2018
Prima service
H. van der Sompele uit Oostburg (Rover rijder)31-08-2017
Heel professioneel. Er kwam wel een extra kost bij, maar het betrof een bijkomend element van de koppeling die best ook aangepakt werd.
ramdhanie uit Purmerend (Rover rijder)25-09-2015
super tevreden over jullie top service, en de garage Zijp in purmerend helemaal toppie!!!
bedankt,
groetjes,
Ramdhanie
W. Buitenweg uit Amsterdam (Rover rijder)25-07-2015
Zeer vriendelijke en correcte service bij garage contacten in Amsterdam - Noord.
Ook heel tevreden over jullie bemiddeling.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Gielen - Kia (Roermond)
Super vriendelijk en deskundig geholpen!!

W. Gangaram Panday - Hyundai (s-Gravenhage)
Goede service, prijs/kwaliteit +/+! Garage zelf, zeer proff...

Roger Lubbers - Ford (Nuth)
Reparatie zeegroen uitgevoerd.

W Schuiveling - Ford (Almere)
Goede service.

Toorop - Fiat (Rotterdam)
Goed advies gekregen, ophaal en breng Service goed. Op advie...
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt