apk_keuring

Onderhoud Saab

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Saab

Voordelen van ServiceRight

Saab onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Saab

Bekijk de kosten voor uw Saab onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Saab onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Saab onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Saab?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Saab grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Saab zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Saab te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Saab goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Saab blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Saab bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Saab blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Saab krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Saab onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Saab wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Saab


Saab AB de Zweedse vliegtuigfabrikant ook een fabrikant van militaire systemen. Saab is tegenwoordig volledig onafhankelijk van de gelijknamige autofabrikant Saab Automobile. In 1937 start Svenska Aeroplan als fabrikant van militaire vliegtuigen Aktiebolaget (SAAB) in Trollhättan.Onderhoud voor saab:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Saab modellen uitvoeren waaronder:


Wat Saab rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


A.J. Geijteman uit Amersfoort (Saab rijder)25-10-2017
Prima! Kon snel afspraak maken.
Werd m.b.t. enkele aandachtspunten keurig netjes hierover gebeld.
va der Hijden uit Den Dolder (Saab rijder)25-09-2017
Prima service, smelle actie
Valke uit Emmen (Saab rijder)16-09-2017
Prima , ga zo door!!
schanke uit Delft (Saab rijder)13-06-2017
Snel en vriendelijk geholpen, makkelijk te bereiken.
P. van Houdt uit Amstelveen (Saab rijder)27-02-2017
Goed geholpen. Geen onverwachte meerprijs.
vriendelijk en volgens afspraak.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

De Bruijn - Peugeot (Gorinchem)
Prima service. Auto is zelfs, als service, ook door de wasst...

Rutter - Mercedes Benz (Brunssum)
Prima geregeld door garage

R. Nicolai - Volkswagen (Maarn)
Prima service

M. Abramian - Mercedes Benz (Groningen)
Goede service, aardige mensen. Tevreden!

T. Chow - Toyota (Haarlem)
Goed gegaan. Service bij de garage was top
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt