apk_keuring

Onderhoud Seat

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Seat

Voordelen van ServiceRight

Seat onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Seat

Bekijk de kosten voor uw Seat onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Seat onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Seat onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Seat?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Seat grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Seat zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Seat te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Seat goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Seat blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Seat bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Seat blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Seat krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Seat onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Seat wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Seat


SEAT is een automerk dat behoort tot de Volkswagen-groep samen met Volkswagen, Audi, Škoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Porsche. Sociedad Española de Automóviles de Turismo, werd in In 1950 opgericht. (Automóvil de Turismo betekent personenauto.)Onderhoud voor seat:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Seat modellen uitvoeren waaronder:


Wat Seat rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Stan Hendriks uit Nijmegen (Seat rijder)05-03-2018
Goede service, snel geholpen. Ook erg flexibel in plannen en meedenken!
KRONSTADT uit s-Gravenhage (Seat rijder)12-02-2018
ik vond het wel goed.
Ramon van Rijthoven uit Krimpen aan den IJssel (Seat rijder)29-01-2018
Nelle service, het is alleen een verassing waar je terecht komt maar was in de buurt.
Bij de garage netjes geholpen en die hebben er een nieuwe klant bij !
Marcel de Bruin uit Katwijk (Seat rijder)11-01-2018
Prima service. Snelle afhandeling. Zelfs leenauto ter beschikking geregen. Geen bijkomende kosten.
Smits uit Voorburg (Seat rijder)11-01-2018
de service die Brian leverde,auto ophalen en terug brengen,de kwaliteit van het geleverde werk,Top.Kan het iedereen aanraden.

9.5      Gemiddeld uit 3852 beoordelingen

Essers - Fiat (Vught)
Conform afspraak, snelle service Auto mooi schoon Doel vol...

H. de Rochemont - Ford (Almelo)
PRIMA GOEDE SERVICE

Roebbers - Renault (Eindhoven)
Goede service. Duidelijke uitleg

R. Holwerda - Smart (Soesterberg)
Snelle service. Duidelijke terugkoppeling enn eerlijke prijs...

P. van Eijk - Mercedes Benz (Made)
heel vriendelijk en een supper service
Bekijk alle 3852 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt