apk_keuring

Onderhoud Skoda

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Skoda

Voordelen van ServiceRight

Skoda onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Skoda

Bekijk de kosten voor uw Skoda onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Skoda onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Skoda onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Skoda?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Skoda grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Skoda zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Skoda te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Skoda goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Skoda blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Skoda bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Skoda blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Skoda krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Skoda onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Skoda wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Skoda


Skoda Auto oftwel Skoda is een Tsjechisch automerk en tevens onderdeel van de Volkswagen Group. Skoda is na Daimler-Benz(1885), Peugeot (1896), Opel en Fiat (beide 1899) de op vier na oudste nog bestaande autoproducent.Onderhoud voor skoda:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Skoda modellen uitvoeren waaronder:


Wat Skoda rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


A.W.Schoolderman uit Noord-Scharwoude (Skoda rijder)11-04-2018
Prima service en klantvriendelijk. Voldeed aan de verwachting
Sonderman uit Haarlem (Skoda rijder)13-11-2017
De procedure van de offerte aanbieding moet beter. De garage zelf kan ik positief beoordelen.
Simon Kistemaker uit Wervershoof (Skoda rijder)13-10-2017
Heel goed resultaat en goede service met de auto afhalen en weer terugbrengen op; locatie
S.R. Vreeken uit Wageningen (Skoda rijder)23-09-2017
Prima prijs en prima uitgevoerd vakwerk volgens afspraak. Ik ben nu op een andere manier bij een andere garage in de buurt gekomen welke ik eerder niet kende.
Goeie zaak!
de Leeuw uit Drunen (Skoda rijder)20-09-2017
De monteur van Garage van der Lee heeft zijn uiterste best gedaan om de koplampen van mijn auto weer glanzend te krijgen. Ik ben op een uiterst prettige wijze behandeld door iedereen in deze garage!

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

van dijck - Ford (Sittard)
top bedrijf No nonsens en zeer klantvriendelijk

P.T. Krijl - Renault (Eindhoven)
halen de auto

Verwijmeren - Volvo (Heemskerk)
Prima service! Aankoopkeuring verliep prima !

Roelof Buis - Renault (Eibergen)
Goed geholpen! We wilden een aankoopkeuring laten uitvoeren....

LOHMEIJER - Citroen (Utrecht)
Vond de haal en breng service heel fijn .Door een klein misv...
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt