apk_keuring

Onderhoud Smart

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Smart

Voordelen van ServiceRight

Smart onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Smart

Bekijk de kosten voor uw Smart onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Smart onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Smart onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Smart?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Smart grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Smart zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Smart te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Smart goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Smart blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Smart bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Smart blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Smart krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Smart onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Smart wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Smart


De Smart (Swatch Mercedes Art) de automerk dat eigendom is van het concern Daimler A.G. Soms wordt ook MCC Smart gebruikt. Oorspronkelijk bestond het idee in de organisatie een kleine trendy auto op de markt te brengen van Swatch.Onderhoud voor smart:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Smart modellen uitvoeren waaronder:


Wat Smart rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Michel Hubert uit Utrecht (Smart rijder)15-02-2018
Super handige service!!
Mous uit Helmond (Smart rijder)31-08-2017
Goed
Alice Nieuwenhuis uit Amsterdam (Smart rijder)19-06-2017
Heel goed. Ik had snel een onderhoudsbeurt nodig voor mijn netfekochte auto. Snel en netjes geregeld via jullie
A.Philippo uit Heerhugowaard (Smart rijder)29-05-2017
Prettige garage en auto was keurig netjes!
Zeer tevreden.
J. van velthuisen uit Scherpenzeel gld (Smart rijder)22-04-2017
Service is erg goed, vriendelijke en hartelijke omgang. De auto kreeg zelfs nog een wasbeurt na het onderhoud. Voor tijdens het wachten werd iets te drinken aangeboden. Ik zou garage van Veen aanbevelen.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

Widdershoven - Mitsubishi (Dieren)
De onderhoudsbeurt is snel en volgens afspraak uitgevoerd.

Jan - Peugeot (Haarlem)
Alles is keurig en correct afgehandeld

A.Hoogerwaard - Land Rover (Blaricum)
snel en goed geregeld voor een mooie prijs .

de Beer - Toyota (Hellevoetsluis)
Goede service, auto perfect schoon!

Dhr Schmeltz - Suzuki (Hoorn)
Zeer goede service, snel , handig en volgens afspraak!
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt