apk_keuring

Onderhoud Subaru

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Subaru

Voordelen van ServiceRight

Subaru onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Subaru

Bekijk de kosten voor uw Subaru onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Subaru onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Subaru onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Subaru via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Subaru uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Subaru koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Subaru onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Subaru onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Subaru onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Subaru onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Subaru onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Subaru onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Subaru wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Subaru onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Subaru onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Subaru op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Subaru onderhoud uw Subaru netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Subaru
Subaru de Japanse automerk dat onderdeel is van Fuji Heavy Industries. Subaru is genoemd naar de Japanse naam voor het Zevengesternte. wat overigens in gestileerde vorm in het logo terug te vinden is (met slechts zes sterren).Onderhoud voor subaru:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Subaru modellen uitvoeren waaronder:


Wat Subaru rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Langelaar uit Leiden (Subaru rijder)14-01-2016
Duidelijke uitleg van de kosten om ervoor te zorgen dat de auto weer goedgekeurd werd voor de APK. Prijzen zijn niet ontzettend hoog en de service is goed.
Bos uit Deventer (Subaru rijder)23-09-2015
Prima service en snelle terugkoppeling over een mogelijkheid voor de aankoopcheck.
RPW Bekenkamp uit Haarlem (Subaru rijder)13-10-2014
Prima en snelle service. Top
H Langelaar uit Leiden (Subaru rijder)07-01-2014
Goede service en niet duur.
de Vaan uit 's-Hertogenbosch (Rover rijder)31-01-2018
Helaas was de offerte nogal onduidelijk. Nadat mijn auto was afgeleverd voor het vervangen van de koppeling werd ik gebeld dat zij het voor het bedrag in de offerte niet konden doen, dat de offerte een mechanisch druklager betrof en dat mijn auto een hydraulisch druklager benodigde. Of ik wilde bijbetalen. Tijdens de chat met ServiceRight had ik alles echter duidelijk afgesproken,. Gelukkig had ik van deze chat een screenprint gemaakt. Uiteindelijk heft de garge de reparative voor de prijs in de offerte uitgevoerd. Na de reparatie bleek de koppeling nog niet goed te zijn ontlucht. Een week na de reparative heft de garage de koppeling opnieuw ontlucht en nu lijkt alles weer te werken zoals het hoort. Uiteindelijk supertevreden dus. Reparatie uitgevoerd en voor de adfgesproken prijs.

9.5      Gemiddeld uit 3430 beoordelingen

M van kerkhof - Suzuki (Doesburg)
Service is oké, snelle reactie met een offerte.

N.Schaap-Ivicic - Kia (Nieuwegein)
Ik ben erg te vreden en ik kom beslist terug. Goed gedaan en...

van Es - Opel (Pijnacker)
De service auto halen en brengen vind ik enorm prettig ,de p...

Y.v.d.Wetering - Volkswagen (Purmerend)
Hele aardige mensen en goede service en snel geregeld

Y. van der Vliet - Nissan (Hoogvliet rotterdam)
Goede service bedankt. mvg Fred van der Vliet
Bekijk alle 3430 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt