apk_keuring

Onderhoud Subaru

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Subaru

Voordelen van ServiceRight

Subaru onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Subaru

Bekijk de kosten voor uw Subaru onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Subaru onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Subaru onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Subaru?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Subaru grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Subaru zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Subaru te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Subaru goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Subaru blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Subaru bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Subaru blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Subaru krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Subaru onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Subaru wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Subaru


Subaru de Japanse automerk dat onderdeel is van Fuji Heavy Industries. Subaru is genoemd naar de Japanse naam voor het Zevengesternte. wat overigens in gestileerde vorm in het logo terug te vinden is (met slechts zes sterren).Onderhoud voor subaru:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Subaru modellen uitvoeren waaronder:


Wat Subaru rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


van Rest uit Leidschendam (Subaru rijder)25-04-2018
5.0 - Uiterst tevreden
Langelaar uit Leiden (Subaru rijder)14-01-2016
Duidelijke uitleg van de kosten om ervoor te zorgen dat de auto weer goedgekeurd werd voor de APK. Prijzen zijn niet ontzettend hoog en de service is goed.
Bos uit Deventer (Subaru rijder)23-09-2015
Prima service en snelle terugkoppeling over een mogelijkheid voor de aankoopcheck.
RPW Bekenkamp uit Haarlem (Subaru rijder)13-10-2014
Prima en snelle service. Top
H Langelaar uit Leiden (Subaru rijder)07-01-2014
Goede service en niet duur.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

R. Zimmerman - Volkswagen (Renesse)
Top goed geholpen en alles super schoon

E de Wit - Mercedes Benz (Hoogvliet Rotterdam)
Snel en op een prettige manier een afspraak , prima geholpen...

Marcel van de Brug - Audi (Apeldoorn)
service is goed.jammer dat je niet kunt pinnen!

Bart Zijlmans - Renault (Scherpenisse)
Voor een mooie prijs vakkundig gerepareerd door een garage u...

CC van de Kamp - Ford (Hilversum)
Grote servicebereidheid. Ik belde best laat maar toch probee...
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt