apk_keuring

Onderhoud Suzuki

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Suzuki

Voordelen van ServiceRight

Suzuki onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Suzuki

Bekijk de kosten voor uw Suzuki onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Suzuki onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Suzuki onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Suzuki?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Suzuki grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Suzuki zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Suzuki te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Suzuki goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Suzuki blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Suzuki bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Suzuki blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Suzuki krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Suzuki onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Suzuki wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Suzuki


Suzuki is een Japanse multinational die vooral bekend staat als fabrikant van auto's en motorfietsen. Het hoofdkantoor van Suzuki staat in Hamamatsu. Het bedrijf maakte verschillende producten, waaronder weefgetouwen en wapens. Men produceerde In 1937 een kleine auto, gebaseerd op de Austin Seven.Onderhoud voor suzuki:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Suzuki modellen uitvoeren waaronder:


Wat Suzuki rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Laura uit Hapert (Suzuki rijder)04-05-2018
Geen klachten
Broeren uit Boxtel (Suzuki rijder)26-04-2018
Goede Service.Ik kon gelijk de volgende dag bij een plaatselijk autobedrijf terecht voor een APK.
100% tevreden.
M.Nieuwenhuijs uit Purmerend (Suzuki rijder)24-04-2018
Auto keurig op tijd opgehaald.
Eerlijk bedrijf en service gericht.
van Pelt uit Esch (Suzuki rijder)08-02-2018
Auto is mooi schoon terug gekomen! Erg makkelijk en goed geholpen. Alles is erg duidelijk en afspraken worden na gekomen!

Super tevreden
Hartman uit Koewacht (Suzuki rijder)11-01-2018
Alleszins redelijk. Werd gebeld over meerkosten. Reparatie netjes uitgevoerd.

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

F. Hoveling - Audi (Dronryp)
Service goed, auto op het afgesproken tijdstip gehaald en we...

Edwards - Smart (Rotterdam)
Goed

WLC. Voets - Peugeot (Eindhoven)
Goede service en nette afhandeling bij v.d. Wildenberg Nuene...

MM de gunst - Volvo (Woudenberg)
Gebeld, afspraak gemaakt, prijsopgaaf gekregen, mails gekreg...

Van Eck - Opel (Rijen)
service was prima, auto op tijd opgehaald en netjes gereinig...
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt