apk_keuring

Onderhoud Suzuki

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Suzuki

Voordelen van ServiceRight

Suzuki onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Suzuki

Bekijk de kosten voor uw Suzuki onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Suzuki onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Suzuki onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Suzuki?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Suzuki grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Suzuki zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Suzuki te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Suzuki goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Suzuki blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Suzuki bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Suzuki blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Suzuki krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Suzuki onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Suzuki wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Suzuki


Suzuki is een Japanse multinational die vooral bekend staat als fabrikant van auto's en motorfietsen. Het hoofdkantoor van Suzuki staat in Hamamatsu. Het bedrijf maakte verschillende producten, waaronder weefgetouwen en wapens. Men produceerde In 1937 een kleine auto, gebaseerd op de Austin Seven.Onderhoud voor suzuki:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Suzuki modellen uitvoeren waaronder:


Wat Suzuki rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


van Pelt uit Esch (Suzuki rijder)08-02-2018
Auto is mooi schoon terug gekomen! Erg makkelijk en goed geholpen. Alles is erg duidelijk en afspraken worden na gekomen!

Super tevreden
Hartman uit Koewacht (Suzuki rijder)11-01-2018
Alleszins redelijk. Werd gebeld over meerkosten. Reparatie netjes uitgevoerd.
Jaap van Arkel uit Hillegom (Suzuki rijder)30-12-2017
Afspraak was makkelijk gemaakt.
Snel en goed te regelen.
De garage heeft mij goed en betrouwbaar geholpen.
Top garage waar ik vam plan ben meer zaken mee te gaan doen.
walschot uit Nuenen (Suzuki rijder)19-12-2017
Auto moet nog gemaakt worden 😊
Dhr Schmeltz uit Hoorn (Suzuki rijder)18-12-2017
Zeer goede service, snel , handig en volgens afspraak!

9.5      Gemiddeld uit 3764 beoordelingen

woestenburg - Smart (s-Hertogenbosch)
Het gemak van het halen en brengen , de duidelijke communica...

Teunissen - Saab (Barendrecht)
Zorgvuldige sevice en ophaal mogelijkheid erg prettig bij ge...

D.R. de la Rambelje - Volvo (Amersfoort)
Goede garage Kelder. Prima ophaalservice auto.

Reintjes - Kia (Zevenaar)
Prima service, Alles mooi volgens de afspraak die ik op de s...

van Woerden - Volkswagen (Zwolle)
goede service en mooi om een lokale garage aan het werk te z...
Bekijk alle 3764 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt