apk_keuring

Onderhoud Toyota

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Toyota

Voordelen van ServiceRight

Toyota onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Toyota

Bekijk de kosten voor uw Toyota onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Toyota onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Toyota onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Toyota via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Toyota uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Toyota koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Toyota onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Toyota onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Toyota onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Toyota onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Toyota onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Toyota onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Toyota wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Toyota onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Toyota onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Toyota op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Toyota onderhoud uw Toyota netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Toyota
Toyota Motor Corporation is de grootsteautofabrikant ter wereld gemeten naar de beurswaarde (2007). De van oorsprong Japanse onderneming maakt deel uit van de Nikkei 225. Nog voor General Motors neemt Toyota Qua verkoopaantallen sinds 2007 wereldwijd de eerste plaats in.Onderhoud voor toyota:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Toyota modellen uitvoeren waaronder:


Wat Toyota rijders zeggen over ServiceRight:

T. Chow uit Haarlem (Toyota rijder)07-09-2017
Goed gegaan.
Service bij de garage was top
Boswinkel uit Roosendaal (Toyota rijder)23-08-2017
Zeer gemakkelijk het gewenste onderhoud (in dit geval reiniging van mijn auto) geboekt via de site. Vervolgens bevestiging via de mail en gebeld door de desbetreffende partij die de opdracht ging uitvoeren. De voorkeur uitgesproken om 10 min voorafgaand aan het ophalen van de auto thuis gebeld te worden. De heer van Jack's Car Clean in Hoeven (NB) was erg vriendelijk en heeft goed werk afgeleverd. Het geld waard, want het resultaat mocht er zijn. Nu de auto nog verkopen. Moet kunnen, want zoals ie er nu uitzien, zag ie er ook uit toen ik hem kocht.
H.Landheer uit Berlicum (Toyota rijder)11-08-2017
Auto helemaal van binnen en buiten laten poetsen. Een grote beurt en nieuwe bandjes. De auto is weer helemaal TOP en dat allemaal voor een eerlijke prijs!
Henderickx uit Sittard (Toyota rijder)04-08-2017
Goede service en advies. Bejegening professioneel. Komen zeker terug voor toekomstig onderhoud auto.
J. Vendel uit Sittard (Toyota rijder)31-07-2017
Heel snel een afspraak kunnen maken en zonder problemen van garage kunnen wisselen. Perfect!


9.4      uit 3139 beoordelingen

Broekman - Volkswagen (Tilburg)
Mijn auto is prachtig gereinigd door Flash in Tilburg. Hij z...

Holst - Citroen (Maastricht)
Prima geregeld, opgehaald en afgeleverd een duidelijke afspr...

F. Wuijts - Alfa Romeo (Oldeberkoop)
De opdracht tot uitgebreide cleaning van het interieur van m...

Ina - Toyota (Rijswijk)
Zeer geode service, snelle afhandeling.

Veeken - Toyota (Opmeer)
De opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Bekijk alle 3139 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt