apk_keuring

Onderhoud Toyota

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Toyota

Voordelen van ServiceRight

Toyota onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Toyota

Bekijk de kosten voor uw Toyota onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Toyota onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Toyota onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Toyota?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Toyota grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Toyota zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Toyota te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Toyota goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Toyota blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Toyota bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Toyota blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Toyota krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Toyota onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Toyota wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Toyota


Toyota Motor Corporation is de grootsteautofabrikant ter wereld gemeten naar de beurswaarde (2007). De van oorsprong Japanse onderneming maakt deel uit van de Nikkei 225. Nog voor General Motors neemt Toyota Qua verkoopaantallen sinds 2007 wereldwijd de eerste plaats in.Onderhoud voor toyota:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Toyota modellen uitvoeren waaronder:


Wat Toyota rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


JA Meulman uit Eindhoven (Toyota rijder)05-05-2018
Prima service!
de vos uit Utrecht (Toyota rijder)26-04-2018
prima service en compliment voor auto bedrijf presti
Kluijt uit Alkmaar (Toyota rijder)10-04-2018
Prima
P.J. Jansen uit Leiderdorp (Toyota rijder)07-04-2018
Prima service en reparatie voor een lage marktprijs uitgevoerd. Wat mij betreft is service right een aanrader.
Paul Holthuijsen uit Bovenkarspel (Toyota rijder)03-04-2018
Top service en heel hard gewerkt aan mijn auto

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

P. van sloten - Volkswagen (Hoofddorp)
Top !

Bakker - Hyundai (Rotterdam)
Inmiddels heb ik de recentie gedeeld en zelfs een andere kla...

R Tax - Bmw (Harderwijk)
1e keer onderhoudsbeurt buiten mijn BMW dealer in Lelystad, ...

Poeran - Opel (Utrecht)
goede service zeer te vrede

Wiersma - Toyota (Eindhoven)
Prima!
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt