apk_keuring

Onderhoud Volkswagen

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Volkswagen

Voordelen van ServiceRight

Volkswagen onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Volkswagen

Bekijk de kosten voor uw Volkswagen onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Volkswagen onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Volkswagen onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiƫnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Volkswagen?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Volkswagen grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Volkswagen zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Volkswagen te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Volkswagen goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Volkswagen blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Volkswagen bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Volkswagen blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Volkswagen krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Volkswagen onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Volkswagen wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Volkswagen


Volkswagen, ook wel benkd als VW, is het meest belangrijke automerk van de Volkswagen Group. VW heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld. De 2 modellen zijn :de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (2004).Onderhoud voor volkswagen:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Volkswagen modellen uitvoeren waaronder:


Wat Volkswagen rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


Harte uit Utrecht (Volkswagen rijder)02-05-2018
Super!
Bouwhuis uit Maurik (Volkswagen rijder)19-04-2018
correct bedrijf
sabri uit Apeldoorn (Volkswagen rijder)26-03-2018
goed
LA de Boer uit Rotterdam (Volkswagen rijder)19-02-2018
Helder en eenvoudig plus een concurrerende prijs bij een solide garagebedrijf.
G. J. Langenbach uit Elst (Volkswagen rijder)07-02-2018
Zo als t hoort

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

MB-B rijder - Mercedes Benz (Rotterdam)
Tot nu toe (2 weken na beurt) is alles naar behoren verlopen...

T. Daquino - Peugeot (Amsterdam)
Medewerkers vriendelijk, snel, professioneel. Ik had de repa...

m. draijer - Renault (Delft)
We zijn geweldig geholpen. Heel klantvriendelijk. Als je ...

Johan Roest - Peugeot (Leerdam)
Mijn beleving is helemaal top. Ik heb netjes mijn auto na de...

Martine van Straelen - van Veen
GOED!
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt