apk_keuring

Onderhoud Volvo

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Volvo

Voordelen van ServiceRight

Volvo onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Volvo

Bekijk de kosten voor uw Volvo onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Volvo onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Volvo onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Volvo via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Volvo uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Volvo koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Volvo onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Volvo onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Volvo onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Volvo onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Volvo onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Volvo onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Volvo wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Volvo onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Volvo onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Volvo op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Volvo onderhoud uw Volvo netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Volvo
Volvo Car Corporation is een Zweeds automerk. Volvo is tijdens een directievergadering in Hofors als onderdeel van de kogellagerfabrikant SKF opgericht op 10 augustus 1926. Hoofd verkoop : Assar Gabrielsson heeft in samenwerking met Gustaf Larson het initiatief genomen.Onderhoud voor volvo:

ServiceRight kan onderhoud voor alle Volvo modellen uitvoeren waaronder:


Wat Volvo rijders zeggen over ServiceRight:

Joost Gielen uit Grubbenvorst (Volvo rijder)13-06-2017
Alles was perfect geregeld geen probleem
Martens uit Rosmalen (Volvo rijder)09-06-2017
Super service! Onze auto moest zsm gekeurd worden en Serviceright heeft daar het perfecte systeem voor! Niks 2/3 weken wachten, maar binnen 1 dag een gekeurde auto.
JGH van Dooren uit Breda (Volvo rijder)09-06-2017
Prima service en complimenten voor de Garage! Komt gemaakte afspraak goed na!
Echt een aanrader!!!
Hillebrand uit Badhoevedorp (Volvo rijder)30-05-2017
Goed en vriendelijk gehopen
Kapteijns uit Valkenswaard (Volvo rijder)10-05-2017
Een geheel nieuwe ervaring voor me. Door het gebrek aan informatie in de eerste email over de aangewezen garage was ik bang dat het een oplichtingstruc was.

Deze email dient echt duidelijker te worden en dan al informatie te geven over de bewuste garage. Een klant kan dan zien dat het serieus is en er voor kiezen om toch naar de eigen garage te gaan.

Na deze eerste onzekerheid en een telefoontje is alles perfect gelopen met een goede keus voor Car Center Onderhoud Valkenswaard.

Zeer tevreden over de garage
Minder tevreden over het niet beantwoorden van emails door Service-Right Auto's


9.4      uit 2795 beoordelingen

HD Kuiper - Smart (Meppel)
Alles prima geregeld! Zelfs de auto is nog even gewassen! To...

E.J van Bree - Alfa Romeo (Rotterdam)
Vriendelijk, enthousiast en klantgericht contact.

ton van der heiden - Toyota (Nieuwe-tonge)
nieuwe remschijven , remblokken en remolie perfect geholpen ...

GMEG Janssen - Mitsubishi (Haler)
Redelijk tevreden, beetje verwarrend omdat afspraken gewijzi...

Fechter - Alfa Romeo (Hoorn)
good!
Bekijk alle 2795 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt