apk_keuring

Onderhoud Volvo

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Volvo

Voordelen van ServiceRight

Volvo onderhoud kosten → ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Volvo

Bekijk de kosten voor uw Volvo onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud_merk

ServiceRight, gespecialiseerd in Volvo onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Volvo onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en effici├źnt problemen vaststellen en oplossen.

Wat houdt een grote beurt in voor uw Volvo?


Om een duidelijke weergave te kunnen geven van uw auto status dient regelmatig een grote onderhoudsinspectie te worden uitgevoerd. De automonteur zal uw Volvo grondig en zorgvuldig controleren aan de hand van de 79 controlepunten van de checklist. Belangrijke onderdelen die gepaard gaan met de grote beurt worden vervangen. De olie wordt ververst, het oliefilter, luchtfilter en het interieurfilter worden vervangen. De brandstoffilter en de bougies worden gecontroleerd en afhankelijk van de kilometerstand, indien nodig ook vervangen. Verder worden diverse vloeistoffen bijgevuld zoals bijvoorbeeld de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en indien nodig ook de remvloeistof. De banden worden nagekeken en op spanning gebracht. Voor uw eigen veiligheid wordt bij een minimale profieldiepte van twee millimeter geadviseerd om de banden te laten vervangen terwijl 1,6 millimeter de minimale wettelijke diepte van een bandprofiel is. De Gemiddelde duur van een grote onderhoudsbeurt is 3,5 uur. De monteur gaat uw Volvo zorgvuldig na om het optimale uit de onderhoudsbeurt te behalen en de waarde van uw Volvo te waarborgen. Na de grote beurt ontvangt u de checklist en worden de onderhoudsboekjes afgestempeld. Hiermee kunt u de onderhoudshistorie altijd bijhouden en aantonen dat uw Volvo goed is onderhouden.
Fabrieksgarantie van uw Volvo blijft gewaarborgd


Met een onderhoudsbeurt voor uw Volvo bij een van onze onafhankelijke BOVAG-lid garage blijft uw fabrieksgarantie alijd gewaarborgd. Sinds 2013 is dit als wet vastgesteld in de EU-wetgeving. De fabrieksgarantie van uw Volvo blijft gewaarborgd omdat onze onafhankelijke BOVAG-lid garages volgens de fabrieksvoorschriften te werk gaan.Uw Volvo krijgt bij elke onderhoud 3 maanden garantie op zowel onderdelen als de arbeid van onze BOVAG-lid garages. Het service interval wordt gereset en uw onderhoudsboekjes worden afgestempeld waarbij alle werkzaamheden worden bijgehouden.Het onderhoudsschema voor een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een overzichtelijke en transparant beeld over wat uw Volvo onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Volvo wordt uiteraard vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd als u daar zelf goedkeuring voor heeft gegeven. Dit geldt ook voor werkzaamheden die niet binnen de fabrieksgarantie vallen. Via Serviceright blijft uw fabrieksgarantie ten alle tijde gewaarborgd en geniet u van de voordelige prijzen die Serviceright hanteert.
Over Volvo


Volvo Car Corporation is een Zweeds automerk. Volvo is tijdens een directievergadering in Hofors als onderdeel van de kogellagerfabrikant SKF opgericht op 10 augustus 1926. Hoofd verkoop : Assar Gabrielsson heeft in samenwerking met Gustaf Larson het initiatief genomen.Onderhoud voor volvo:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Volvo modellen uitvoeren waaronder:


Wat Volvo rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


van Meijel uit Venray (Volvo rijder)25-04-2018
Prima ontvangst, prima service.
Heel tevreden
Wijshoff uit Puth (Volvo rijder)13-04-2018
Was prima
Vermeiren uit Oss (Volvo rijder)09-04-2018
Ik ben prima en vlot geholpen.
Metz uit Utrecht (Volvo rijder)12-02-2018
Goed, bedankt
H. Rijpma uit Diepenveen (Volvo rijder)31-01-2018
Resultaat is geweldig, koplampen als nieuw

9.5      Gemiddeld uit 4350 beoordelingen

J. Ploeg - Nissan (Utrecht)
Vriendelijke ontvangst aan de receptie, vlotte en vakkundige...

Theresa Stigter - Infiniti (Sassenheim)
Informatie op de website is overzichtelijk en duidelijk. Dmv...

H.Smit - Volkswagen (Uithuizen)
De service is okÚ, De auto werd opgehaald en weer netjes te...

G. Broere - Audi (s-Hertogenbosch)
Heb de indruk van goede service. Alleen ontbreekt een servic...

jgh hendriksen - Citroen (Neede)
snel
Bekijk alle 4350 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt