apk_keuring

Onderhoud Volvo

Aantal prijzen opgevraagd.
apk_keuring

Bekijk de kosten van het onderhoud voor uw Volvo

Voordelen van ServiceRight

Volvo onderhoud kosten | ACTIE PRIJS ! video

Onderhoud Volvo

Bekijk de kosten voor uw Volvo onderhoud zoals kleine beurt, grote beurt en apk keuring


onderhoud

ServiceRight, gespecialiseerd in Volvo onderhoud.
Onze onafhankelijke BOVAG-lid garages zijn gespecialiseerd in Volvo onderhoud en beschikken over een uitgebreide lijst van diverse controle punten. Ook beschikken deze garages over de nieuwste apparatuur. Hierdoor kunnen de gekwalificeerde monteurs snel en efficiënt problemen vaststellen en oplossen.


Al het onderhoud aan uw Volvo via ServiceRight.
Door het grote en landelijke netwerk en de ruime kennis van ServiceRight kunnen wij al het onderhoud aan uw Volvo uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan onderhoud aan uw Volvo koppeling, distributieriem, remblokken, remschijven, koppakking, uitlaat en al het andere denkbare Volvo onderhoud.


Fabrieksgarantie blijft gewaarborgd.
Sinds 2002 kunnen ook onafhankelijke auto garages uw Volvo onderhouden zonder dat uw fabrieksgarantie wordt beïnvloed. Deze wet is vastgesteld in de EU-wetgeving. Meer informatie over deze wet vind u hier. Met een Volvo onderhoud bij één van onze onafhankelijke BOVAG-lid garages blijft uw fabrieksgarantie gewaarborgd.


Uw Volvo onderhoudsboekje wordt afgestempeld bij elk onderhoud dat wordt verricht. Elk Volvo onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van 3 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid.


Het onderhoudsschema voor een kleine beurt en een grote beurt wordt vermeld in uw offerte. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat uw Volvo onderhoud via ServiceRight inhoud en wat deze kost. Al het meerwerk aan uw Volvo wordt te allen tijde vooraf met u besproken en pas daadwerkelijk uitgevoerd na uw goedkeuring.


GRATIS ophaal en aflever service bij uw Volvo onderhoud.
Tevens ontvangt u bij uw Volvo onderhoud een GRATIS ophaal en aflever service. ServiceRight haalt uw Volvo op de ingeplande datum bij u thuis of op uw werk op. Een medewerker van het BOVAG, Focwa en/of SR-erkend servicepunt zal na het Volvo onderhoud uw Volvo netjes bij u thuis of op uw werk afleveren.


Over Volvo
Volvo Car Corporation is een Zweeds automerk. Volvo is tijdens een directievergadering in Hofors als onderdeel van de kogellagerfabrikant SKF opgericht op 10 augustus 1926. Hoofd verkoop : Assar Gabrielsson heeft in samenwerking met Gustaf Larson het initiatief genomen.Onderhoud voor volvo:


ServiceRight kan onderhoud voor alle Volvo modellen uitvoeren waaronder:


Wat Volvo rijders zeggen over ServiceRight-Auto's:


H. Rijpma uit Diepenveen (Volvo rijder)31-01-2018
Resultaat is geweldig, koplampen als nieuw
Honbeeks uit Rhenen (Volvo rijder)26-01-2018
Otting garage in Ede. Nette en verzorgde garage met vakmanschap en goede mensen. Goed, snel en duidelijk geholpen voor een aankoopkeuring.
Vugts uit Culemborg (Volvo rijder)22-01-2018
De dag ervoor werd ik gebeld om nog even te checken dat de afspraak nog steeds schikte. De volgende dag keurig op tijd werd de auto opgehaald. Er was overgegeven in de auto. Mochten we binnen twee weken constateren dat de lucht er nog was, dan werd hij nog een keer schoongemaakt. Maar ik denk dat dat niet nodig is. Wat een prachtig schone auto. Is helemaal als nieuw! Ik denk dat we dit wel vaker gaan doen, want zo mooi schoon krijg je het zelf nooit. Kortom, super tevreden!
Niels Nijborg uit Veendam (Volvo rijder)27-12-2017
Afspraak uiterst snel geregeld.
Kluin uit Groningen (Volvo rijder)23-10-2017
Buitengewoon goede service. duidelijke communicatie, informatie en toelichting door de medewerker in Groningen.

9.5      Gemiddeld uit 3430 beoordelingen

Desiree Koolstra - Renault (Rotterdam)
Prima service en is ook prima geregeld daarna.

M. van den Berg - Volkswagen (Bergen op zoom)
Goed verlopen, prima onderhoud.

N.C de Winter - Hyundai (Hellevoetsluis)
Prima service

M Tromp - Opel (Assen)
Snelle service, goede prijs!

passchier - Fiat ('s-Gravenhage)
prima, service grote beurt en uitlaat demper , gratis leenau...
Bekijk alle 3430 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


apk_keuring

grote_beurt

airco_service

kleine_beurt